Legyünk együtt még sikeresebbek!

Rendezvényünk célkitűzése, hogy a színvonalas fellépők, az igényes népi gyermekjátékok és foglalkozások, a kézműves árusok és kiállítók, és természetesen a különleges gasztronómia élmények által értéket teremtsünk.

Az évről-évre egyre növekvő látogatottság számunkra mindezt igazolja, így nem kérdés, hogy a 2023-as fesztiválunk tervezése során is hűségesek vagyunk ezen elvekhez, melyek megvalósításához

kiemelt partnereket keresünk!

Fesztiválunkról

Fesztiválunk alapvetően 3 gasztronómiai témára épül. A rétessütő verseny ötlete hívta létre fesztiválunkat 2012-ben.  A verseny azóta kiegészült, mára pedig teljes mértékben átalakult egy kuriózumnak számító RÉTESMŰHELLYÉ, ahol a nap során tapasztalt tápiósági háziasszonyoktól tanulhatnak a látogatók.

2015-ben helyi gazdálkodó család segítségével került megfogalmazásra, a Halat, mi jó falat! szlogen, ezzel a fesztivál főételt és újabb hangsúlyos témát kapott.

2018. egy újabb mérföldkőnek tekinthető, hiszen ebben az évben egészült ki az "ünnepi menüsor"  egy itallal, azáltal, hogy ezen a napon kerül megrendezésre a Tápiósági Regionális Pálinka és Párlatverseny eredmény hirdetése. 

S hogy a fenti témák számokban mit jelentettek a korábbi években:

16.000 szelet rétes

400 kg hal

3.000 látogató

20 kézműves kiállító

60 önkéntes

100 fellépő

Fesztiválunk egyre népszerűbb

Az első három fesztivál, látogatók tekintetében, szinte kizárólag a helyi lakosságot célozta meg. A negyedik alkalom már térségi szinten is érdeklődést váltott ki.

Az elmúlt 3 alkalommal a kiemelt reklámtevékenységnek, a színpadi és gyermek programoknak, a kapcsolódó természetvédelmi kiállításoknak, és a minőségi kézműves vásárnak köszönhetően, megsokszoroztuk a látogatottságot. Az elmúlt 7 év alatt néhány száz főről 3000 főre emelkedett a látogatottság, úgy, hogy a látogatók az ország valamennyi szegletéből érkeztek.

A látogatók legnagyobb része kisgyermekes családokból tevődik össze, őket az idősebb korosztály követi, majd az esti populárisabb fellépőnek köszönhetően a fiatalabb korosztály bulijával zárul a nap.

Két alkalommal élő tudósítással volt jelen az M1, Tavasz 2017 és Tavasz 2018 című műsora.

A Tápió Plusz magazin a leghűségesebb tudósítónk, hiszen valamennyi fesztiválunkról hírt adott a Tápió-vidék lakosainak.

Korábbi évek támogatói:

Tápióság Pékség
Sági Hal Kft.

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Indián Sped Kft.

Laczkó Team Kft.
Toldi Pálinka Manufaktúra

EBM Papst Hungary Kft.
Hotel Vesta
Ispán Birtok és a Súlyos Sasok
Gyógyír Masszázs Stúdió
Kun Károlyné
Berényi András - Megveszlek Kft.
Bea kisboltja
Béres Károly és családja

Partnerségi szintek

A közös sikerekben bízva...

Köszönjük, ha további információkért megkeres bennünket!


Az együttműködésben bízva:
Kun-Halasi Katalin
főszervező

tapiosagkft@gmail.com
+36-20/772-6799